Ponnyfokus

Caroline Stenlund har Ponnyfokus på Tjuvkil Mellangård. Vi erbjuder barn ridning efter kunskap och nivå på våra ponnyer. Under höst- och vårtermin har vi ordinarie verksamhet. Under skollov har vi oftast extra aktiviteter, se nedan eller vår Facebooksida.
 
OBS! För tillfället har vi fullt i våra grupper, vill du ställa ditt barn i kö kan du skicka ett mail till carro@ponnyfokus.se.
 
Här hittar du priser för ridgrupperna:
Prislista Ponnyfokus 2018 grupper
 

Knattar och nybörjare

Vi erbjuder ridning för barn från fem år:
På lördagförmiddagar har vi knatte­grupper.
Under vardagar måndag – torsdag har vi nybörjargrupper samt fortsättningsgrupper.
Läs mer på sidan knattar-nybörjare!
 

Träna för Caroline Stenlund/Carro

Du som kan lite mer kan vara med och träna för Carro på våra ponnyer, enskilt eller i grupp. Läs mer nedan eller kontakta Carro för mer information.
 

Ponny som din egen

En nästan egen ponny en till tre dagar i veckan!
Detta är en möjlighet för föräldrar och barn under 15 år som vill ta steget från att rida på ridskola en dag i veckan, till ridning och hästskötsel en, två eller tre dagar i veckan under en termin i taget och lära sig grunderna i vad det innebär att ha en egen ponny. Under jul- och sommar­lov har vi special­erbjudanden, se i menyn till vänster!
Ponnyfokus har snälla ponnyerUnder ledning och stöd från professionella hästmänniskor skaffar barn och föräldrar kunskap om grundläggande ridning, modern hästhållning i lösdrift, utrustning och hantering av en egen ponny. Det ingår att pröva på olika ridgrenar som t.ex. hoppning, dressyr, lättare terränghoppning och gymkhana. Då ingår fria ridpass (ridning på egen hand) och träningar för Caroline Stenlund. All utbildning och utrustning ingår i kostnaden.
På Tjuvkil Mellangård hålls hästar och ponnyer i lösdrift, det innebär att föräldrar och barn inte blir inblandade i rutiner runt mockning, utsläpp och fodring. Att ha en ponny på lösdrift innebär att man som ryttare lägger sin tid på att umgås, sköta, rida och träna sin ponny.
 
Frågor och anmälan till Caroline Stenlund/Carro tel 0739-06 65 95.

Tjuvkil Mellangård på Facebook

Ponnyfokus på Facebook
 

Läs mer om Caroline och Ponnyfokus på hennes hemsida:
www.ponnyfokus.se
Caroline Stenlund (Carro) är utbildad ridlärare och har träningar för ponnyer och stora hästar hos oss på Tjuvkil, se tider i kalendern eller kontakta henne:
0739-06 65 95

Är du nyfiken på Ponnyfokus? Kom gärna och titta på en träning hos oss. Hör av dig till Carro för tider, välkommen!