Våra ponnyer i Projekt Ponnyfokus

Monixa

Sto, 17 år, mkh 124 cm, Gotlandsruss
Viktgräns ryttare 45 kg
Hon har bott på gården i många år och är en snäll förstaponny som under sommaren inte kan gå och äta gräs i några större mängder. Monixa är ett s.k. ”travarruss” som har tävlat i ponnytrav i sin ungdom och därför kan hon vara lite svår att få i galopp. Hon tycker mycket om att bli ompysslad och gå promenader och hon hoppar gärna.

Monixa Ponnyfokus
 

Mitzy

Sto, 22 år, mkh 124 cm, korsningsponny
Viktgräns ryttare 45 kg
Mitzy blev Ponnyfokusponny våren 2016. Hon är en trygg och snäll ponny som är snäll att sköta om. Mitzy tycker om att gå på promenader och uteritter.

Mitzy i Ponnyfokus
 

Kalimera

Sto, 19 år, maxad D-ponny, arab/welsh cob
Viktgräns ryttare 60 kg
Kalimera kom till oss 2015 och är en pigg, snäll och lite känslig större ponny som är välutbildad i både hoppning och dressyr. Hon är väldigt snäll att rida ut och att sköta om.

Kalimera-montage
 

Börsgårds Sangria

Sto, 19 år, C-ponny, New Forest
Viktgräns ryttare 60 kg
Sangria blev Ponnyfokusponny våren 2017. Hon tycker mycket om dressyr och att ridas ut i skogen. En snäll och trygg ponny. Lättsam att hålla på med och välutbildad.

Ponnyfokusponny Sangria
 

Aspelunds Melody

Sto, 13 år, B-ponny, Welshponny
Viktgräns ryttare 45 kg
Melody kom till Ponnyfokus 2017. Ett litet busfrö som kräver en liten bestämd ryttare. Snäll att pyssla om och tycker mycket om att ridas ut och att hoppa.

Ponnyfokus Melody
 

Shakira

Sto, 10 år, mkh 148 cm
Viktgräns ryttare 65 kg
Shakira är en pigg och glad ponny som älskar att hoppa. Hon är välutbildad och trygg men kan bli lite otålig när man sköter om henne.
Bilder kommer.
 

Stoneybrook Matilda

Sto, 11 år, mkh 138 cm, Welsh partbred
Viktgräns ryttare 55 kg
Matilda är pigg och känslig och fortfarande ganska outbildad. Matilda är snäll att sköta om och tycker mycket om pyssel och mys.
Bilder kommer.

Tjuvkil Mellangård på Facebook

Ponnyfokus på Facebook
 

Läs mer om Caroline och Ponnyfokus på hennes hemsida:
www.ponnyfokus.se
Carro utbildar unga hästar och ponnyer och har du din häst boende på Tjuvkil Mellangård kan hon hjälpa dig med utbildning eller motion.

Caroline Stenlund (Carro) har träningar för ponnyer och stora hästar hos oss på Tjuvkil, se tider i kalendern eller kontakta henne:
0739-06 65 95